Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   В рамках семінару проведено низку занять, а саме:
   - тематичні зустрічі: «Електронне урядування на місцевому рівні (проект «Електронне місто», єдина система електронного документообігу, надання адміністративних послуг, відкриті дані, веб-ресурси: сitizen.odessa.ua, 1535.odessa.ua, тощо)», «Проект ЦИФРОВА Україна. Електронна ідентифікація/аутентифікація. Система електронної взаємодії органів виконавчої влади», «Досвід надання адміністративних послуг в Одеській області та місті Одеса»;
   - практичні заняття: «Сервіси Google для публічних службовців. Створення анкет, опитувальних листів та тестів за допомогою сервісів Google», «Технології розвитку е-урядування та е-демократії. Сервіси Google для публічних службовців (презентації, mind map, сайт тощо)», «Сервіси Google для публічних службовців. Цифрові комунікації»;
   - «круглий стіл»: «Концептуальні засади та нормативно-правове забезпечення е-урядування. Основні складові е-урядування. Цифрова адженда України – 2020. Цифрова трансформація», «Реінжиніринг адміністративних процесів. Системи електронного документообігу», «ІТ-архітектура системи е-урядування. Основні складові ІТ-архітектури. Захист державних інформаційних ресурсів», «Нормативно-правове забезпечення доступу до публічної інформації у тому числі у форматі відкритих даних. Політика відкритих даних на регіональному та місцевому рівнях».
   Основними спікерами семінару були викладачі кафедри інформаційних технологій та систем управління ОРІДУ НАДУ при Президентові України, яку очолює кандидат фізико-математичних наук, доцент Пігарєв Юрій Борисович.
   З метою практичного спрямування процесу підвищення кваліфікації для проведення окремих занять були запрошені представники органів публічної влади та інших установ, а саме: Демещик Андрій Михайлович – заступник директора з комерційних питань КП «Обласний інформаційно-аналітичний центр»; Попов Володимир Леонідович – заступник директора департаменту інформації та зв’язків з громадськістю Одеської міської ради; Шилова Анастасія Василівна – заступник директора Департаменту надання адміністративних послуг – начальник управління правового та інформаційно-документального забезпечення – адміністратор Одеської міської ради.
   Слухачі високо оцінили рівень організації семінару та роботи професорсько-викладацького складу.
   За результатами навчання було проведено підсумкове тестування.
   Всі слухачі семінару успішно склали тест.
   Під час підведення підсумків семінару начальник відділу організації семінарів за державним замовленням Привалова Н.В. вручила слухачам семінару сертифікати.
   З метою методичного забезпечення для слухачів семінару підготовлено та розміщено у «хмарі» навчально-методичні матеріали та практичні рекомендації з актуальних питань, що висвітлювалися на семінарі.

Фотогалерея додається.