Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   Під час реєстрації всі слухачі отримали рекламну продукцію про діяльність інституту та умови вступу на різні факультети до інституту.
   Відкрила роботу семінару начальник управління підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України Липовська С.О., яка розповіла слухачам про напрямки діяльності управління підвищення кваліфікації кадрів та інституту в цілому. Під час відкриття семінару слухачів було поінформовано про надання навчальних послуг Інститутом, отримання освіти на різних факультетах, про порядок проведення вступної кампанії.
   В рамках тематичного короткострокового семінару: «Сучасні управлінські технології в період децентралізації публічної влади» були проведені заняття за актуальною тематикою, а саме: «Ефективність системи публічного управління в контексті децентралізації», «Система внутрішнього контролю, як складова забезпечення ефективності функціонування органів публічного управління», «Участь громадськості у реформі місцевого самоврядування», «Етична інфраструктура державної служби».
   Завдяки професіоналізму вчених Інституту семінар було проведено на високому рівні та зацікавив усіх присутніх. В роботі семінару взяли участь представники кафедри державного управління і місцевого самоврядування, а саме: завідувач кафедри, доктор наук з державного управління професор – Приходченко Л.Л., доцент кафедри, кандидат політичних наук – Крупник А.С., доцент кафедри, кандидат філософських наук – Оганісян М.С.
   Також, за участю завідувача кафедри управління проектами, доктора наук з державного управління, професора Безверхнюк Т.М. було проведено тренінг «Проектний менеджмент як сучасна технологія управління змінами».
   Тренінг викликав зацікавленість слухачів. В рамках роботи тренінгу присутні представники органів публічної влади Вінницької області обговорювали з модератором актуальні питання та обмінювалися досвідом.
   Колектив управління підвищення кваліфікації кадрів вдячний працівникам Вінницького обласного Центру ПКК, та працівникам відділу з питань персоналу апарату Вінницької обласної державної адміністрації, які сприяли злагодженій та результативній роботі викладачів у процесі підвищення кваліфікації посадовців Вінницької області.

   Після завершення семінару до книги відгуків та пропозицій відділу організації семінарів за державним замовлення управління ПКК (начальник Привалова Н.В.) було внесено наступний запис:

   «…Висловлюємо щиру вдячність викладачам та працівникам Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України за високопрофесійний рівень підготовки та проведення тематичного семінару «Сучасні управлінські технології в період децентралізації публічної влади».
   Дякуємо і сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.
   З повагою,
   Начальник відділу з питань персоналу апарату Вінницької обласної державної адміністрації
   Герасимюк Костянтин Харитонович »


Фотогалерея додається.