Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




02 березня 2017 року на базі Херсонського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій за участю працівників і викладачів Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (далі – Інститут) було проведено два семінари з підвищення кваліфікації посадових осіб органів публічної влади Херсонської області, а саме:
- тематичний короткостроковий семінар з підвищення кваліфікації 61 посадовця: «Сучасні управлінські технології в період децентралізації публічної влади»;
- розпочав роботу семінар з підвищення кваліфікації 20 посадовців за заочно-дистанційною формою за темою: «Громадське суспільство і влада», який триватиме до 30 березня.
Зазначені семінари проводяться на виконання плану-графіку навчання державних службовців 1-5 груп оплати праці та посадових осіб місцевого самоврядування ІV категорії посад в ОРІДУ НАДУ при Президентові України на 2017 рік.
Під час відкриття семінарів перед присутніми виступили перший заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Січова Валентина Іванівна та директор Херсонського обласного центру підвищення кваліфікації кадрів Білорусов Сергій Георгійович, які подякували керівництву, викладачам Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України та управлінню підвищення кваліфікації кадрів за значну роботу з питань підвищення рівня професійної компетентності посадовців органів публічної влади Херсонської області.
Під час реєстрації всі слухачі отримали рекламну продукцію про діяльність інституту та умови вступу на різні факультети до інституту.
В рамках тематичного короткострокового семінару: «Сучасні управлінські технології в період децентралізації публічної влади» було проведено заняття за актуальною тематикою, а саме: «Ефективність системи публічного управління в контексті децентралізації», «Система внутрішнього контролю, як складова забезпечення ефективності функціонування органів публічного управління», «Вертикальна та горизонтальна децентралізація в умовах реформування місцевого самоврядування», «Етична інфраструктура державної служби».
Під час роботи з групою слухачів семінару з підвищення кваліфікації державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування Херсонської області за заочно-дистанційною формою за темою: «Громадянське суспільство і влада» було проведено вступні лекції з основної тематики семінару та надано детальні роз’яснення щодо роботи у системі дистанційного навчання з використанням інформаційно-телекомунікаційних технологій. Зазначений семінар триватиме до 30 березня. Слухачі в дистанційному режимі будуть виконувати різні завдання та готувати підсумкову роботу, яку захищатимуть в очному режимі в останній день семінару.
Колектив управління підвищення кваліфікації кадрів вдячний працівникам Херсонського обласного Центру ПКК, які сприяли злагодженій та результативній роботі викладачів у процесі підвищення кваліфікації посадовців Херсонської області.
Завдяки професіоналізму вчених Інституту семінари були проведені на високому рівні та зацікавили усіх присутніх. В роботі семінарів взяли участь представники кафедри державного управління і місцевого самоврядування, а саме: завідувач кафедри, доктор наук з державного управління професор – Приходченко Л.Л., доцент кафедри, кандидат політичних наук – Крупник А.С., доцент кафедри, кандидат філософських наук – Оганісян М.С., доцент кафедри, кандидат наук з державного управління – Давтян С.Г. та заступник начальника відділу інформаційно-телекомунікаційних технологій – Тиховський О.С.
Фотогалерея додається.