Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


27 травня 2023 року на заключне заняття з дисципліни «Публічне та управлінське лідерство в системі охорони здоров’я» (викладач проф. Колісніченко Н.М.) для здобувачів першого курсу заочної форми навчання магістратури за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» ОПП «Публічне управління системою охорони здоров’я» було запрошено Величко Валентину Іванівну – доктора медичних наук, професора, директора КНП «Дитячий консультативно-діагностичний центр імені академіка Б.Я. Резніка» Одеської міської ради; голову асоціації сімейних лікарів Одеського регіону.

Валентина Іванівна поділилася досвідом керівної роботи; наголосила на важливості лідерських компетентностей керівника галузі охорони здоров’я; відповіла на численні запитання студентів.

Величко В.І. свого часу сама була здобувачкою, а наразі вже як керівник місця проходження переддипломної практика надала слушні поради по вдосконаленню освітньої програми, зокрема щодо її змістовної складової. На занятті також була присутня доцент кафедри Н.І. Костенюк, яка є відповідальною за проходження здобувачами переддипломної практики.

Довідка. У 2008 році Величко В.І. була відзначена Почесною грамотою Одеського міського голови за високі досягнення у професійній діяльності. У 2014 році відзначена в гуманітарній Програмі «Золотий фонд Одеси – жінки Одеси», зокрема за вагомий особистий внесок була нагороджена в розділі «Здоров’я Нації». У 2020 році нагороджена почесним званням «ТОП-доктор 2020 південного регіону» та народним визнанням «Одесит року 2020» у номінації «За особистий внесок у боротьбі з поширенням діабету та ожиріння». Має 29 років лікувального стажу та 19 років педагогічного.

Фотогалерея