Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


10 – 12 травня 2023 року в.о. завідувача кафедри публічного управління та регіоналістики інституту публічної служби та управління Національного університету «Одеська політехніка» Людмила Приходченко взяла участь у XIV міжнародній науково-практичній конференції «Współczesne oblicza przedsiębiorczości, bezpieczeństwa, transportu i logistyki» (“Contemporary faces of entrepreneurship, safety, transport and logistics”), що відбулася на базі факультетів адміністрації і суспільних наук та транспорту і інформатики Люблінської академії «Вища школа економіки та інвестицій» (Польща).

Впродовж трьох днів роботи конференції було обговорено низку важливих питань щодо питань сучасного функціонування підприємництва, безпеки, транспорту та логістики. Наукові дискусії відбувалися на пленарних засіданнях за тематичними напрямками: умови та детермінанти розвитку підприємництва, політики; енергетична безпека Польщі, з особливим акцентом на Східну Польщу; функціонування ланцюгів поставок в аспекті політичної ситуації в Україні тощо.

Так, Людмила Приходченко виступила на пленарному засіданні і представила результати наукового дослідження з теми: «Partnerstwo publiczno-prywatne w warunkach stanu wojennego i odbudowy Ukrainy».

До роботи конференції долучилися науковці, представники місцевого самоврядування та практики економічного життя з Польщі, України та Болгарії.

Фотогалерея