Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


08 лютого 2022 року директор інституту Микола Іжа взяв участь в апаратній нараді Одеської облдержадміністрації під головуванням Сергія Гриневецького.

Відповідно до порядку денного було розглянуто наступні питання:

1. Про державні програми і заходи, можливі для реалізації в Одеській області, та стан підготовки і затвердження обласних цільових програм соціально-економічного та культурного розвитку регіону. Доповідала: директор Департаменту фінансів обласної державної адміністрації Марина Зінченко;
2. Про стан поводження з непридатними хімічними засобами захисту рослин на території Одеської області. Доповідав: директор Департаменту екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації Павло Буланович.
3. Про результати діяльності Головного управління Держгеокадастру в Одеській області у 2021 році та планові завдання на 2022 рік. Доповідала: начальник Головного управління Держгеокадастру в Одеській області Надія Гребенюк.
4. Про стан ремонтно-будівельних робіт на дорогах державного значення у 2021 році. Доповідав: начальник Служби автомобільних доріг в Одеській області Дмитро Рибалка

З розглянутих питань було надано відповідні доручення.
Наприкінці наради Сергій Гриневецький поінформував про проведення 25 лютого урочистих зборів з нагоди відзначення 90-річчя утворення Одеської області. Учасниками будуть почесні гості з сусідніх областей України та представники іноземних держав.