Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


02 лютого 2022 року директор інституту Микола Іжа взяв участь у плановому засіданні ректорату Державного університету «Одеська політехніка».

Відповідно до порядку денного було розглянуто наступні питання:

1. Підсумки фінансово-господарської діяльності Одеської політехніки за 2021 р. Докладав: ректор Геннадій Оборський.
2. Про стан підготовки до акредитації освітніх програм інститутом електромеханіки та енергоменеджменту (ІЕЕ). Докладав: директор ІЕЕ Андрій Бойко.
Було заслушено звіт: «Про прийом іноземних громадян у 2021-2022 році»
Проректори Сергій Нестеренко, Юрій Свінарьов, Дмитро Дмитришин поінформували про поточні питання діяльності університету.
Проректор Вячеслав Шобік зосередив увагу на формуванні списків працівників Одеської політехніки, які отримали повну вакцинацію півроку тому та бажають зробити бустерне щеплення. Запис бажаючих проводиться за повідомленням на електронну пошту проректора Вячеслава Шобіка shobik@op.edu.ua. Після формування списка з понад 50 осіб буде призначена дата та виїзд мобільної медичної бригади до університету.
З розглянутих питань ректором Геннадієм Оборським було надано відповідні доручення та наголошено що у зв’язку з епідемічною ситуацією запровадити у другому семестрі дистанційне навчання, урахувавши необхідні зміни до графіка освітнього процесу та розкладу занять.