Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


11 січня 2022 року директор інституту Микола Іжа взяв участь в апаратній нараді Одеської облдержадміністрації під головуванням Сергія Гриневецького.

Відповідно до порядку денного було розглянуто наступні питання:

1. Про стан призначення субсидій та пільг в Одеській області. Доповідала: директор Департаменту соціальної та сімейної політики облдержадміністрації Тетяна Дементьєва.
2. Про стан роботи з опрацювання звернень громадян за підсумками ІV кварталу 2021 року. Доповідала: начальник відділу роботи із зверненнями громадян облдержадміністрації Інна Попазова.

В ході апаратної наради Сергій Гриневецький приділив увагу виконанню розпорядження Одеської ОДА від 29.09.2021 № 977/од-2021 «Про впровадження системи електронного документообігу «АСКОД» в апараті Одеської обласної державної адміністрації, її структурних підрозділах та районних державних адміністраціях».

Також очільник ОДА поінформував про початок реалізації у 2022 році президентської програми "Велика термомодернізація". В ході якої планується утеплити тисячі багатоповерхових будинків, шкіл, садочків, лікарень. Результати програми дозволять Україні застрахуватися від подальшого росту цін на енергоресурси "та вперше отримати справжню енергетичну незалежність". Раніше, під час прес-сконференції, президент Володимир Зеленський зазначав, що реалізація реформи термомодернізації всіх багатоповерхових домівок буле коштувати для держави 300 млрд грн. За його словами, у найближчі три роки йдеться про фінансування цього напрямку на суму близько 100 млрд грн.

На завершення апаратної наради Сергій Гриневецький доручив головам райдержадміністрацій, райрад та територіальних громад взяти під свій контроль питання вакцинації населення Одеської області проти COVID-19.