Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


21 грудня 2021 року на засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО) було одноголосно підтримано пропозицію галузевої експертної ради, щодо акредитації освітньо-наукової програми (ОНП) «Публічне управління та адміністрування» (рівень вищої освіти – доктор філософії).

Результативна взаємодія всіх стейкхолдерів (науково-педагогічні працівники, представники академічної спільноти з інших ЗВО і наукових установ, здобувачі, випускники аспірантури, роботодавці, структурні підрозділи інституту) та ретельна підготовка до процесу акредитації – усе це надало можливість НАЗЯВО надати позитивні оцінки ОНП за всіма критеріями.

Дякуємо команді інституту: першому заступнику директора Миколі Попову, гаранту освітньої програми Людмилі Приходченко, членам проєктної групи Миколі Миколайчуку і Наталії Колісніченко, начальнику відділу з координації наукової роботи та докторантури Ірині Матвєєнко, завідувачу сектору забезпечення якості вищої освіти Тетяні Діденко, іншим небайдужим до цієї справи співробітникам інституту, – за якісно підготовлені відомості про самооцінювання ОНП.

Окрема подяка – всім науково-педагогічним працівникам, які забезпечують навчальний процес та допоміжному персоналу, здобувачам та стейкхолдерам!

ОРІДУ НАДУ при Президентові України висловлює вдячність Національному агентству із забезпечення якості вищої освіти за проведення акредитаційної експертизи ОНП «Публічне управління та адміністрування» третього рівня вищої освіти.

Дякуємо за належну фахову роботу експертної групи та галузевої експертної ради, а також – за надані пропозиції та рекомендації, спрямовані на удосконалення ОНП, що будуть обов’язково враховані для запровадження корегувальних дій.

Фотогалерея