Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


16 листопада 2021 року директор інституту Микола Іжа взяв участь в апаратній нараді Одеської облдержадміністрації під головуванням Сергія Гриневецького.

Відповідно до порядку денного було розглянуто наступні питання:

1. Про забезпечення здійснення стратегічної екологічної оцінки документів державного планування. Доповідав: директор Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Павло Буланович.
2. Про здійснення комплексу заходів із запобігання виникненню надзвичайних ситуацій під час проходження осіньо-зимового періоду на території Одеської області. Доповідав: директор Департаменту з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами облдержадміністрації Сергій Готко.
3. Про актуальні питання діяльності КП «Централізована закупівельна організація Одеської обласної ради». Доповідав: директор КП «Централізована закупівельна організація Одеської обласної ради» Віктор Івановський.

Наприкінці наради Сергій Гриневецький повідомив що в рамках підписаного меморандуму між Одеською ОДА і «Укрзалізницею» в листопаді відбудеться запуск пасажирського регіонального експреса між Одесою та Ізмаїлом.

В наступному 2022 році ми відзначатимемо 90 років з дня утворення Одеської області. Всі заходіви протягом 2022 року будуть проходити під гаслом відзначення 90-річчя утворення Одеської області.

Також очільник ОДА наголосив що проведення щеплення проти COVID-19 це єдиний спосіб подолання хвороби.