Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


28 жовтня 2021 року викладачі кафедри публічного управління та регіоналістики к.політ.н., доцент, доцент кафедри Крупник А.С., к.держ.упр., доцент, доцент кафедри Давтян С.Г., к.ю.н., доцентка, доцентка кафедри Дуліна О.В. долучилися до відкритого засідання Комітету з питань розвитку громадянського суспільства Громадської ради при Одеській обласній державній адміністрації (ОДА). У засіданні узяли участь члени Громадської ради, члени громадських рад при РДА, науковці, представники інститутів громадянського суспільства, депутатського корпусу обласної ради, облдержадміністрації, РДА та органів місцевого самоврядування області.

Раніше управління комунікацій та інформаційної політики ОДА розпочало проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту Регіональної цільової програми сприяння розвитку громадянського суспільства в Одеській області на 2022-2026 роки. Проєкт опубліковано для ознайомлення на сайті Одеської обласної ради. У проєкті Програми зазначено, що важливою ознакою сталості громадянського суспільства є функціонування його організацій (інститутів). Саме через такі інститути громадяни та суспільні групи забезпечують самоорганізацію, представництво, реалізацію і захист своїх прав та інтересів.

Учасники обговорення домовилися співпрацювати та оперативно виконувати завдання Національної стратегії, дотримуючись строків, зазначених в указі Президента України. Адже, публічне обговорення проєкту Програми триватиме до 11 листопада 2021 року.

Фотогалерея