Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


12 жовтня 2021 року на кафедрі регіональної політики та публічного адміністрування пройшов науково-методичний семінар щодо розробки методичного забезпечення та формування каталогу вибіркових дисциплін.

На семінарі виступила доцент кафедри Яковлева Лілія Іванівна з доповіддю щодо робочої програми дисципліни «Публічна політика». Лілія Іванівна, ознайомила науково-педагогічних працівників кафедри з принципами формуванням мети викладання навчальної дисципліни, завданнями вивчення навчальної дисципліни та результатами навчання тощо.

Доцент кафедри Чебан Олександр Іванович у рамках семінару проінформував колег відносно звіту про узагальнення потреб у професійному навчанні державних службовців за даними Національного агентства України з питань державної служби.

Доцент кафедри Князєва Олена Володимирівна прокоментувала результати опитування щодо думки стейкхолдерів, які взяли участь в анкетуванні відносно організації навчального процесу в інституті. Більшість опитаних задоволені освітньою підготовкою, висловили свої побажання та пропозиції, які будуть враховані.

Під час обговорення майже усі науко-педагогічні працівники кафедри взяли участі у дискусії, зокрема директор інституту, професор кафедри Іжа Микола Михайлович, який надав змістовні зауваження та пропозиції щодо формування каталогу вибіркових дисциплін та особливостей розробки методичного забезпечення.

Фотогалерея