Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


08.10.2021 відбулася всеукраїнська науково-практична конференція за міжнародною участю «Публічне управління: традиції, інновації, глобальні тренди». На панельній дискусії за результатами роботи НДР кафедри виступили завідувач кафедри Тетяна Пахомова та доцент кафедри Олена Князєва з доповіддю «Довіра як ресурс соціальних реформ в контексті сталого розвитку».

На дискусійному майданчику 2 за напрямом Регіональна політика в умовах суспільних змін в контексті формування інституційної довіри. Регіонально-економічна система: аналіз та шляхи розвитку, модераторами якого були професорський склад кафедри Тетяна Пахомова, Лідія Карпенко, Геннадій Ахламов, було заслухано доповіді аспірантів та магістрантів кафедри, а також їх наукових керівників.

Науково-педагогічний склад кафедри висловлює вдячність усім учасникам та організаторам конференції, зокрема виступаючим Микиті Гороховському, Костянтину Рудені, Валерії Мирненко, Оксані Компанієць, Жанет Бойко, Лідії Карпенко, Юлії Євстюніній та усім іншим, хто приймав участь в обговоренні.

Фотогалерея