Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


05 жовтня 2021 року директор інституту Микола Іжа взяв участь в засіданні колегії Одеської облдержадміністрації під головуванням Сергія Гриневецького.

Відповідно до порядку денного було розглянуто наступні питання:

1. Про забруднення атмосфери викидами забруднюючих речовин від промислових підприємств та автотранспорту. Доповідав директор Департаменту екології та природних ресурсів ОДА Павло Буланович.
2. Про підготовку об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років. Доповідали: директор Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності обласної державної адміністрації Антон Шалигайло та генеральний директор АТ «ДТЕК Одеські електромережі» Олександр Фоменко
3. Про стан ремонту доріг загального користування місцевого значення в Одеській області. Доповідав голова Служби автомобільних доріг (САД) в Одеської області Андрій Сандул

На завершення колегії Сергій Гриневецький доручив головам райдержадміністрацій, райрад та територіальних громад взяти під свій контроль питання вакцинації від COVID-19. Поширення коронавірусу в області стрімко зростає. У зоні найвищого ризику важкого перебігу та смерті від COVID-19 люди старші 60 років, люди із супутніми захворюваннями – цукровий діабет, серцево-судинні, онкологічні захворювання. Сергій Гриневецький зазначив, що нині майже всі госпіталізовані – невакциновані.