Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


«Управління фінансами» – актуальна тема, яку висвітлювали викладачі 09-10 вересня та 14-15 вересня 2021 року в рамках загальних короткострокових програм з підвищення кваліфікації державних службовців Одеської області категорій «Б» та «В» і посадових осіб місцевого самоврядування.

Відповідно до Державного контракту «Про надання послуг на підвищення кваліфікації державних службовців, посади яких віднесено до категорій посад «Б» та «В» і посадових осіб місцевого самоврядування», 09-10 та 14-15 вересня для зазначених категорій слухачів проведено загальні короткострокові програми «Управління фінансами».

В рамках семінарів проведено заняття за наступними темами:

- «Управління фінансами за програмно-цільовим методом бюджетного планування»;
- «Механізми взаємовідносин органів публічної влади в умовах децентралізації в частині управління фінансами»;
- «Реалізація бюджетної політики держави на місцевому рівні. Особливості складання, затвердження та виконання місцевих бюджетів з урахуванням системних змін у нормативно-правовій базі»;
- «Зарубіжний досвід для України щодо організації управління публічними фінансами».

Заняття проводили викладачі ОРІДУ НАДУ при Президентові України у дистанційному форматі з використанням Google Meet.

Під час занять слухачі вебінарів отримали вичерпні відповіді на численні запитання практичного спрямування.

За результатами підвищення кваліфікації слухачі заповнили електронні анкети, в яких високо оцінили рівень організації навчального процесу та подякували викладачами за професіоналізм та актуальність наданої інформації. Всі слухачі отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

Фотогалерея