Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Вийшов друком навчальний посібник «Реінжиніринг адміністративних процесів та управлінські інновації в органах публічної влади». Видання адресовано науковим і практичним працівникам, які цікавляться питаннями регіонального управління та розвитку, аспірантам, слухачам та представникам громадських об’єднань.

Посібник видано в межах виконання науково-дослідної роботи на тему «Реінжиніринг управлінських процесів та управлінські інновації в органах публічної влади на регіональному рівні в умовах децентралізації». У ньому викладено теоретичні засади та практичний досвід реінжинірингу адміністративних процесів та управлінських інновацій в органах публічної влади, що є органічним доповненням до навчальних дисциплін варіативної компоненти «Регіональне управління» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня у галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування» за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування».

Авторами посібника є: Приходченко Л.Л., Голинська О.В., Дуліна О.В., Крупник А.С., Лесик О.В., Панченко Г.О., Піроженко Н.В., Тодорова О.Л. за загальною редакцією Л.Л. Приходченко.