Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


18 серпня 2021 року директор інституту Микола Іжа взяв участь у колегії Одеської облдержадміністрації у режимі відеоконференції під головуванням Сергія Гриневецького.

Відповідно до порядку денного було розглянуто наступні питання:

1. Про стан виконання місцевих бюджетів Одеської області та результати проведених контрольних заходів Південним офісом Держаудитслужби за підсумками I півріччя 2021 року.
2. Про стан підвищення рівня заробітної плати та легалізації зайнятості населення у територіальних громадах області.
3. Про хід збирання ранніх зернових та зернобобових культур врожаю 2021 року.
4. Про представлення до нагородження Почесною грамотою Кабінету Міністрів України.

Директор департаменту фінансів ОДА, депутатка облради Марина Зінченко доповіла, що з 99 місцевих бюджетів області за перші пів року виконання забезпечено по 79 бюджетам. Найбільші обсяги додаткових коштів від перевиконання забезпечили місцеві бюджети Одеської громади 92,9 млн грн, обласний бюджет (71,8 млн грн), бюджети Южненської (25,2 млн грн) та Авангардівської громади (14,6 млн грн). Під час своєї доповіді вона також підняла тему харчування у закладах шкільної та дошкільної освіти, що фінансується з місцевих бюджетів та торкнулася проблем медичних закладів які фінансуються через НСЗУ.

На завершення колегії Сергій Гриневецький доручив головам райдержадміністрацій, райрад та територіальних громад взяти під свій контроль питання вакцинації від COVID-19.