Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


22 липня 2021року представниця інституту відвідала унікальну виставку “Літня мандрівка до крижаної Антарктиди”, що відкрилась в Одеській національній науковій бібліотеці
В.о. завідувача бібліотеки Ольга Кудрявцева взяла участь у відкритті інтерактивної виставки “Літня мандрівка до крижаної Антарктиди”, що присвячена 25-річчю передачі Україні антарктичної станції "Фарадей" від Великої Британії.
Лише 30 країн світу мають свої цілорічні станції в Антарктиді. Для України, окрім престижу на світовій арені, це також велике "вікно можливостей": наші науковці мають змогу долучатися до дослідження проблем планетарного масштабу.
Експозиція фотовиставки представлена 25 великими історичними і сучасними фото про Антарктиду та роботу українських полярників, 3D-фотозоною, відео про природу крижаного континенту, полярними артефактами тощо. Вперше вона експозиціонувалася в Офісі Президента України й була відкрита особисто Володимиром Зеленським. Презентував фотовиставку директор Національного антарктичного наукового центру Євген Дикий.
Експозиція працюватиме в Одеській національній науковій бібліотеці з 22 липня до 31 серпня 2021 року.

Фотогалерея