Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


2 липня 2021 року директор інституту Микола Іжа взяв участь у засіданні Ради ректорів ЗВО Одеського регіону, яке відбулось на базі Одеського національного університету ім. І.І.Мечникова.

Відповідно до порядку денного було розглянуто наступні питання:
1. Про стан і перспективи розвитку міжнародного співробітництва та вдосконалення системи оцінювання наукової та науково-технічної діяльності в закладах вищої освіти Одеського регіону відповідно оновленій дорожній карті з інтеграції науково-інноваційної системи України до Європейського дослідницького простору (ЄДП)
2. Про участь ради ректорів ЗВО Одеського регіону у роботі спілки ректорів ЗВО України по реалізації завдань розвитку вищої освіти в Україні
3. Про стан використання майна ЗВО Одеського регіону.

У засіданні також взяли участь президент спілки ректорів ЗВО України Петро Куліков, заступник голови Одеської ОДА Світлана Фабрікант, директор департаменту освіти і науки Олександр Лончак та інші.

Під час обговорення вищезазначених питань Петро Куліков висловив пропозиції щодо ефективної співпраці з Міністерством освіти України, Кабінетом міністрів України, Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти.

Фотогалерея