Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Приємно повідомити, що вийшла друком колективна монографія за авторства завідувачки кафедри публічного управління та регіоналістики, д.держ.упр., професора Приходченко Л.Л., доцента кафедри, к.держ.упр., доцента Піроженко Н.В., аспірантки кафедри Кернової М.П., Синчак І.В. «ТЕХНОЛОГІЇ ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТУ В УПРАВЛІНСЬКІЙ ДІЯЛЬНОСТІ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ».

Монографію присвячено питанням застосування технологій тайм-менеджменту в управлінській діяльності державних службовців. Зокрема, в ній визначено теоретико-методологічні підходи до дослідження управління часом з урахуванням світової практики; проаналізовано нормативно-правові акти, які регулюють організацію праці державних службовців; виявлено сучасні проблеми в забезпеченні ефективного використання робочого часу та розкрито окремі аспекти підвищення ефективності використання робочого часу в органах виконавчої влади шляхом застосування технологій управління часом та сучасних методик тайм-менеджменту в управлінській діяльності державних службовців.

Представлені матеріали призначено для слухачів, викладачів, державних службовців органів публічної влади, а також для всіх, хто цікавиться зазначеними питаннями.

Фотогалерея