Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


21-23 травня 2021 року представники інституту взяли участь у XXІІ Всеукраїнській виставці-форуму «Українська книга на Одещині»

Начальник відділу комунікацій Тетяна Фольгіна та в.о. завідувача бібліотеки Ольгою Кудрявцевою взяли участь у низці заходів, що відбулись під час XXІІ Всеукраїнської виставки-форуму «Українська книга на Одещині» та Інтелект-форуму, що проходили в Одеській національній науковій бібліотеці.

Цьогоріч 22-й традиційний Одеський книжковий Форум був присвячений 30-й річниці Незалежності України та проходив під егідою Міністерства культури і інформаційної політики України, Одеської національної наукової бібліотеки, Української асоціації видавців та книгорозповсюджувачів, Книжкової палати України імені Івана Федорова.

Форум триватив три дні і став справжнім святом для книговидавців, книголюбів, книгорозповсюджувачів.

Мета щорічної інтелектуально-літературної події – сприяння відродженню та розвитку культури в Україні, стимулювання розвитку книговидавничої справи та книгорозповсюдження, промоція та репрезентація сучасної української книги, виховання культури читання на кращих зразках вітчизняної та світової літератури в українському перекладі, проведення благодійних акцій спрямованих на поповнення бібліотек Одещини сучасною вітчизняною книжковою продукцією.

Фотогалерея