Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


14 травня 2021 року на засіданні спеціалізованої вченої ради К 41.863.01 Одеського регіонального інституту державного управлніня НАДУ при Президентові України відбувся успішний прилюдний захист дисертації аспірантки кафедри економічної та фінансової політики Катерини Войтович на тему «Розбудова системи ресурсного забезпечення регіонів України в умовах децентралізації: концептуальні засади» за спеціальністю 25.00.01 – Теорія та історія державного управління. Дисертаційне дослідження виконувалося за наукового керівництва Олесі Голинської, к.держ.упр., доцента та мало на меті теоретичне обґрунтування концептуальних засад розбудови вітчизняної системи ресурсного забезпечення регіонів в умовах децентралізації та розробку практичних рекомендацій щодо шляхів їх реалізації, що в комплексі сприятиме розвитку українських регіонів.

Офіційними опонентами виступили д.держ.упр. Сивак Тетяна Володимирівна та к.держ.упр., доцент Фоміцька надія Василівна.

Відповіді на запитання, поставлені членами спеціалізованої вченої ради показали, що дисертантка добре обізнана з науковими працями за темою дослідження, володіє знаннями практики діяльності органів державної влади і органів регіонального управління. Це надало авторці можливість поглибити наукове пізнання предмету дослідження, визначити проблеми для подальших наукових розвідок на даному напрямі.

Бажаємо дисертантці та її науковому керівнику успіхів у подальшій діяльності, високих досягнень, впевненості у реалізації подальших планів!

Фотогалерея