Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


27 по 28 квітня проведено спеціальну короткострокову програму «Комунікація та взаємодія на публічній службі» з підвищення кваліфікації державних службовців Одеської області.

Відповідно до індивідуальних договорів, укладених між ОРІДУ НАДУ при Президентові України і державними службовцями Одеської області в період з 27 по 28 квітня проведено спеціальну короткострокову програму «Комунікація та взаємодія на публічній службі», в якій взяли участь 48 державних службовців Одеської області.

В рамках семінару проведено заняття за наступними темати:
- «Комунікація з громадськістю як інструмент підвищення ефективності влади»;
- «Стилістичні та синтаксичні особливості ділових текстів у комунікативній взаємодії державних службовців»;
- «Комунікація: взаємодія зі ЗМІ та соціальними медіа».
- «Комунікативні аспекти НЛП та профайлінгу у контексті державної служби».

Заняття були проведені за участю викладачів і науковців ОРІДУ НАДУ при Президентові України та Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова, серед яких Андрій Крупник, Світлана Форманова, Наталія Привалова, Анастасія Ковалевська, Юлія Євстюніна.

Під час занять було розглянуто низку актуальних питань практичного спрямування щодо комунікації у різних сферах діяльності державних службовців.

Організатором і модератором навчання була Наталія Привалова, завідувач сектору відділу підвищення кваліфікації, кандидат наук з державного управління, доцент.

Навчання проводилося за дистанційною формою навчання з використанням сервісу Googl Meet.

За результатами підвищення кваліфікації слухачі отримали сертифікати.

Фотогалерея