Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


22 квітня 2021 року відбулась XXIІ Всеукраїнська щорічна студентська науково-практична конференція за міжнародною участю «Сучасний менеджмент: моделі, стратегії, технології»

Конференція відбувалась у форматі Internet-конференції.

У вітанні учасникам заходу директор інституту Микола Іжа зазначив, що конкурентоспроможність молоді в сучасних умовах є її найважливішою життєвою необхідністю, оскільки будь яка професійна діяльність вимагає від фахівця не тільки предметної компетентності, знань, умінь, навичок, майстерності, а й здатності до самоосвіти, орієнтованості на творчий підхід до справи, володіння високою культурою мислення.

Цього року конференція об'єднала 227 молодих вчених та їх наукових керівників закладів вищої освіти України, а також Молдови, Білорусі та Китаю.

На майданчику заходу учасники поділитися своїми думками, обговорили теоретичні та практичні питання стану, тенденцій та перспектив розвитку сучасного менеджменту не тільки в бізнес-структурах, а й в публічних органах влади.

Однією з особливостей цьогорічної конференції є значна кількість доповідей, що віддзеркалюють дослідження найбільш актуальних проблем поточного часу, а саме економічних, соціальних, управлінських проблем породжених пандемією в Україні та світі.

Робота конференції відбувалась за наступними секціями:
1. Менеджмент інноваційно-інвестиційної діяльності організацій
2. Стратегічний менеджмент і маркетинг
3. Світові тенденції розвитку менеджменту
4. Управління проектами: еволюція технологій
5. New Insights into Management (робоча мова секції — англійська)
6. Цифрові технології в менеджменті
7. Публічне управління та адміністрування

За результатами роботи конференції вийшов друком збірник тез доповідей.

Фотогалерея