Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


15 квітня 2021 року в дистанційному режимі у зв’язку із карантином було проведено чергове засідання кафедри економічної та фінансової політики.

Основними питаннями засідання стали:
1. Звітування аспірантів кафедри щодо виконання індивідуального навчального плану та індивідуального плану наукової роботи за І півріччя 2020-2021 н.р.
2. Основні завдання, що стоять перед викладачами кафедри в період реформування ОРІДУ.
3. Питання підготовки до нового навчального року.
4. Різне

З першого питання було заслухано звіти аспірантів та їх наукових керівників:
1. Про виконання індивідуального навчального плану та індивідуального плану наукової роботи за І півріччя 2020-2021 н.р. та затвердження звіту аспіранта IІІ року заочної форми навчання на умовах контракту Варещенко Володимира Ігоровича.
2. Про виконання індивідуального навчального плану та індивідуального плану наукової роботи за І півріччя 2020-2021 н.р. та затвердження звіту аспіранта IІ року денної форми навчання за державним замовленням Будриги Діани Миколаївни.
3. Про виконання індивідуального навчального плану та індивідуального плану наукової роботи за І півріччя 2020-2021 н.р. та затвердження звіту аспіранта IІ року денної форми навчання на умовах контракту Лантратова Максима Сергійовича.
4. Про виконання індивідуального навчального плану та індивідуального плану наукової роботи за І півріччя 2020-2021 н.р. та затвердження звіту аспіранта IІ року заочної форми навчання на умовах контракту Односталко Даніїла Володимировича.
5. Про виконання індивідуального навчального плану та індивідуального плану наукової роботи за І півріччя 2020-2021 н.р. та затвердження звіту аспіранта IІ року заочної форми навчання на умовах контракту Пустової Надії Василівни.
6. Про виконання індивідуального навчального плану та індивідуального плану наукової роботи за І півріччя 2020-2021 н.р. та затвердження звіту аспіранта I року денної форми навчання за державним замовленням, Макарової Олени Олегівни.
7. Про виконання індивідуального навчального плану та індивідуального плану наукової роботи за І півріччя 2020-2021 н.р. та затвердження звіту аспіранта I року денної форми навчання за державним замовленням, Рудені Костянтина Арсентійовича.
8. Про виконання індивідуального навчального плану та індивідуального плану наукової роботи за І півріччя 2020-2021 н.р. та затвердження звіту аспіранта I року заочної форми навчання на умовах контракту Жука Петро Федоровича.

З інших питань виступив завідувач кафедри Микола Миколайчук, який проінформував колег щодо перебігу подій навколо ОРІДУ та завдань із підготовки до нового навчального року та акредитації програм за спеціальністю 281 Публічне управління та адміністрування.