Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Продовжується багаторічна плідна робота з підвищення кваліфікації державних службовців органів Одеської обласної прокуратури. В період з 15 по 16 квітня проведено навчання за спеціальною короткостроковою програмою «Ділова українська мова та культура ділового спілкування в діяльності органів прокуратури».

На виконання замовлення та відповідно до умов договору в період з 15 по 16 квітня проведено навчання державних службовців органів Одеської обласної прокуратури за спеціальною короткостроковою програмою «Ділова українська мова та культура ділового спілкування в діяльності органів прокуратури», в якому взяли участь 40 слухачів.

Навчання проводилося за дистанційною формою навчання з використанням сервісу Googl Meet.

В рамках семінару проведено заняття за наступною тематикою:

- «Мовні норми у фаховій діяльності державних службовців»;
- «Комунікативні аспекти культурного ділового спілкування посадовців органів прокуратури: сфера НЛП і профайлінгу. Особливості підготовки та проведення публічного виступу»;
- «Українська мова – державна мова в Україні. Ділові папери як засіб писемної комунікації»;
- «Використання частин мови у діловому спілкуванні».

Викладачами семінару були доценти кафедри української та іноземних мов Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України Галина Стойкова і Анастасія Ковалевська.

Організатором і модератором навчання була Наталія Привалова, завідувач сектору відділу підвищення кваліфікації, кандидат наук з державного управління, доцент.

Під час вебінарів обговорювалися нагальні питання філології, сучасних тенденцій у діловому спілкуванні та правописі, ораторського мистецтва, підготовки та проведення публічного виступу та тощо. Слухачам надано практичні рекомендації для подальшого використання в роботі.

За результатами підвищення кваліфікації слухачі отримали сертифікати

Фотогалерея