Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


30.03-01.04.2021 року підвищили кваліфікацію державні службовці Одеської області за темою «Психологічні особливості ділового спілкування. Профілактика професійного вигорання публічних службовців»

Відповідно до розпорядження Одеської обласної державної адміністрації продовжується робота з підвищення кваліфікації державних службовців Одеської області.

Згідно з планом-графіком підвищення кваліфікації державних службовців обласної та районних державних адміністрації Одеської області в період з 30 березня по 01 квітня проведено спеціальну короткострокову програму за темою «Організація діяльності державного службовця», в якій взяли участь 20 державних службовців Одеської області.

В рамках семінару проведено заняття за наступною тематикою:
- «Основні принципи організації роботи державних службовців: посадові обов’язки, планування роботи, професійне навчання і стимулювання діяльності»;
- «Психологічні особливості ділового спілкування. Створення мотиваційного клімату в колективі органу публічної влади: виявлення та профілактика конфліктів»;
- «Профілактика, виявлення та запобігання професійного та емоційного вигорання»;
- «Організація роботи державних службовців в умовах карантину».

Викладачами семінару були: Оксана Янас – заступник начальника Міжрегіонального управління Національного агентства з питань державної служби України в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, Автономній республіці крим та м.Севастополі; Володимир Новохацький – голова ГО «Антитренінг», експерт з питань психології; Людмила Комашко – тренер системи кризового навчання в ГО «Відкрите коло» експерт з питань психології.

Навчання проводилося за дистанційною формою навчання з використанням електронної платформи Googl Meet.

За результатами підвищення кваліфікації слухачі отримали сертифікати.