Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


04 лютого 20201 року відбувся плановий науково-теоретичний семінар який був присвячений питанням функціонування світових наукових аналітичних центрів.

На семінарі Український центр економічних та політичних досліджень ім.О.Разумкова (Разумков Центр) презентував «Світовий рейтинг аналітичних центрів — 2020», підготовлений Програмою дослідження аналітичних центрів та громадянського суспільства Інституту Лаудера Університету Пенсільванії. Рейтинг аналітичних центрів «2020 Global Go To Think Tank Index Report» — це щорічний рейтинг найкращих аналітичних центрів світу, для складання якого було опитано близько 4000 експертів по всьому світу.

Участь у семінарі взяли представники законодавчої та виконавчої влади, державних і недержавних аналітичних центрів, науковці, незалежні експерти, представники бізнесу, міжнародних організацій та посольств.

Обговорювались наступні питання:
1. Чому аналітичні центри мають значення у кризові часи: український досвід.
2. «Коронакриза» і аналітичні центри України: випробування, виклики, можливості. (Разумков Центр) покращив свої позиції в щорічному рейтингу найкращих аналітичних центрів світу за 2020 рік. Він єдиний з українських центрів, який вдруге поспіль став першим у Центральній та Східній Європі та потрапив до ТОП-40. У світовому рейтингу за 2020 рік Разумков Центр покращив свої позиції та увійшов до ТОP-40 аналітичних центрів, посівши 40-у сходинку (минулого року — 44-е місце).