Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


25 березня 2021 року доцент кафедри публічного управління та регіоналістики Піроженко Наталя, к.держ.упр., доцент провела одноденний семінар на тему «Тайм-менеджмент у професійній діяльності працівника апарату суду» для працівників апаратів місцевих (окружних) та апеляційних судів у режимі онлайн (платформа “ZOOM”).

Семінар був організований Одеським регіональним відділенням Національної школи суддів України. Під час семінару слухачі були ознайомлені із сучасними науково доведеними та суб’єктивними властивостями часу як цінного ресурсу державної служби. Лектором були висвітлені основні причини неефективного використання часу за дослідженнями українських менеджерів різного рівня управління. Слухачі дізналися про методи планування складних, неприємних та важливих справ, прийоми визначення пріоритетів та методики делегування повноважень, що можуть бути використані ними в роботі.

Семінар пройшов у дружній атмосфері взаємного порозуміння та взаємозбагачення новими знаннями, викликавши неабиякий інтерес у слухачів до такої форми навчання. По завершенню заняття учасники подякували викладачеві за високий професійний рівень проведення навчання, ґрунтовну та корисну інформацію.

Фотогалерея