Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


25 березня 2021 року відбулась зустріч студентів денної форми навчання спеціальності «Публічне управління та адміністрування» з керівництвом інституту з питань реорганізації системи Національної академії державного управління при Президентові України.

Зустріч зі студентами було організовано деканатом факультету публічного управління та адміністрування за ініціативи директора інституту Миколи Іжи з використанням відеосервісу Google Meet.

Перший заступник директора Микола Попов ознайомив студентів зі змістом розпоряджень Президента України та Кабінету Міністрів, наказу Міністерства освіти та науки України, які регламентують процес реорганізації інституту та дій керівництва інституту щодо їх реалізації.

Декан факультету Ігор Куспляк поінформував студентів про процедуру завершення навчального року та продовження навчання в Державному університеті «Одеська політехніка».

Під час зустрічі студентами були поставлені питання щодо змісту освітньо-професійної програми підготовки за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування», майбутньої вартості контракту за навчання, проживання в гуртожитку та ін.

За результатами зустрічі було вирішено направити питання, які цікавлять студентів та їх батьків до Комісії з реорганізації ОРІДУ НАДУ при Президентові України. Після узгодження процедур з реорганізації та отримання відповідей студентів буде відразу повідомлено.