Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


18 березня 2021 року директор інституту Микола Іжа провів нараду з керівниками структурних підрозділів за участю завідувачів кафедр. На нараді директор повідомив про Наказ Міністерства освіти і науки України від 16.03.2021 № 316 "Про реорганізацію закладів освіти", згідно з яким Одеський регіональний інститут державного управління при Президентові України Національної академії державного управління при Президентові України реорганізується шляхом приєднання до Державного університету "Одеська політехніка".

Для вирішення питань реорганізації створена комісія, яку очолює Оборський Геннадій (в.о. ректора Державного університету "Одеська політехніка"), заступник голови - Іжа Микола (директор ОРІДУ НАДУ при Президентові України) та інші члени.

Засідання комісії 17 березня 2021 року пройшло в конструктивному дусі та доброзичливій атмосфері. На ньому було розглянуто наступні питання:

1. збереження науково-педагогічного, наукового потенціалу та матеріально-технічної бази інституту;
2. подальше провадження освітньої, наукової діяльності, що здійснюється інститутом, у тому числі забезпечення організації освітнього процесу, наукових досліджень та іншої діяльності, що здійснюється інститутом, а також продовження навчання здобувачами вищої освіти, які навчаються в інституті;
3. майбутній статус інституту, його назва та інші.

Члени наради уважно сприйняли інформацію та внесли пропозиції до заходів із реорганізації інситуту.
З розглянутих питань надані відповідні доручення.