Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


19 лютого 2021 року відбулись урочисті збори з нагоди вручення дипломів випускникам заочної форми навчання факультету публічного управління та адміністрування.

Цього року до управлінської еліти держави долучаються ще 414 магістрів, з них 44 випускники отримали дипломи з відзнакою.

На заході були присутні: директор, перший заступник директора, завідувачі кафедр, науково-педагогічні працівники та співробітники інституту.

Директор інституту, Микола Іжа, привітав випускників та зазначив, що знання, отримані під час навчання назавжди залишаться цінним інтелектуальним капіталом. Закликав випускників не зупинятись на досягнутому, не втрачати оптимізму, зберігати енергію і кожен день примножувати її, вірити в себе, у свої сили та все робити для майбутнього нашої країни.

Також з вітальним словом до випускників звернувся голова правління асоціації випускників програм державного управлення, публічного управління та адміністрування, менеджменту та керівників проектів «Нова еліта нації» Степан Давтян.

Шановні випускники! Нехай роки навчання назавжди залишиться палким спогадом у ваших думках. Зичимо вам щастя, міцного здоров'я, мирного неба, благополуччя у ваших родинах, успіхів та реалізації ваших планів і задумів

Фотогалерея