Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


16 лютого 2021 року відбувся фаховий семінар кафедри публічного управління та регіоналістики для проведення попередньої експертизи дисертаційного дослідження на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» Робочого Віктора Валентиновича на тему «Гарантоване забезпечення населення товарами першої необхідності: державно-управлінський аспект», науковий керівник – д.держ.упр., професор Саханєнко С.Є.

До проведення експертизи долучилися науково-педагогічні працівники кафедр публічного управління та регіоналістики, економічної та фінансової політики, аспіранти. Згідно з процедурою було проведено обговорення, присутніми здобувачеві було задано низку питань та надано поради та рекомендації. Активну участь у обговоренні взяв завідувач кафедри економічної та фінансової політики, гарант освітньої програми для третього освітнього рівня (доктора філософії), д.держ.упр., професор Миколайчук М.М.

Експертами виступили професор кафедри економічної та фінансової політики д.держ.упр., професор Карпенко Л.М. та доцент кафедри, к.держ.упр., доцент Голинська О.М.. Ними було охарактеризовано сильні та слабкі сторони роботи, надано рекомендації щодо перспектив удосконалення роботи. За підсумками дисертаційне дослідження на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» Робочого Віктора Валентиновича було рекомендовано до подальшого проходження.

Фотогалерея