Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


9 лютого 2021 року Тетяна Фольгіна отримала Подяку Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів за активну участь у Міжнародному басейновому конкурсі «Барви Дністра» та вагомий внесок у формування екологічного світогляду молоді

Начальник відділу комунікацій Тетяна Фольгіна взяла участь у зустрічі з організаторами та учасниками творчого конкурсу «Барви Дністра», що пройшла в Міністерстві захисту довкілля та природних ресурсів. Захід відбувся під головуванням заступника Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Михайла Хорєва. У своїй вітальній промові він нагадав усім присутнім, що Міжнародний басейновий конкурс «Барви Дністра» започаткований 12 років тому екологічними активістами Одещини, небайдужими до проблем довкілля. Конкурс за цей час став відомий, а роботи переможців вже традиційно прикрашають вітчизняні органи публічної влади України та знаходиться в Швейцарії, в офісі Ініціативи з довкілля та безпеки (ENVSEC).

Приємно відмітити, що в ході зустрічі неодноразово обговорювалось ювілейне нагородження учасників конкурсу (2019), що проходило на базі інституту. Усі присутні відзначили гарну підготовку заходу та зацікавленість керівництва в екологічному вихованню молоді. Саме тому студенти інституту неодноразово ставали переможцями конкурсу «Барви Дністра» за різними номінаціями.

Наприкінці зустрічі Подяку Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів за активну участь у Міжнародному басейновому конкурсі «Барви Дністра» та вагомий внесок у формування екологічного світогляду молоді вручив Михайло Хорєв начальнику відділу комунікацій інституту Тетяні Фольгіній.

Фотогалерея