Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


22 січня 2021 року викладачі кафедри глобалістики, євроінтеграції та управління національною безпекою Кривцова В.М., Кадук Н.І. та Кривцова О.М. стали учасниками Публічної онлайн- дискусії «Досягнення України в Східному партнерстві та плани на майбутнє» на платформі Zoom.

Організатором цього заходу виступила Українська національна платформа Форуму громадянського суспільства Східного партнерства, а модератором дискусії була виконавчий директор «Європа без бар’єрів» Ірина Сушко.

В ході цього заходу було презентовано моніторинговий звіт «Поступ України у виконанні двадцяти досягнень Східного партнерства до 2020 року», а також обговорено перспективи розвитку Ініціативи ЄС «Східне партнерство» після 2020 року.

Серед експертів, які брали участь в панельній дискусії слід відзначити Іванну Климпуш-Цинцадзе, Голову Комітету Верховної Ради України з питань інтеграції України з Європейським Союзом; Зоряну Макаруху, Керівницю експертної групи з діалогу високого рівня Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції; Марину Михайленко, Директора Департаменту ЄС і НАТО Міністерства закордонних справ України, Геннадія Максака, Виконавчого директора Ради зовнішньої політики «Українська призма», Вероніку Мовчан, директора з наукової роботи Інституту економічних досліджень та політичних консультацій, Михайла Жернакова, Голову правління Фундації DEJURE.