Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Наприкінці грудня 2020 року у Національній академії державного управління при Президентові України в онлайн-форматі відбулась підсумкова конференція у рамках відкритого засідання Постійної комісії Вченої ради Національної академії з питань науково-експертної роботи. Організатором заходу виступив Інститут експертно-аналітичних та наукових досліджень Національної академії.

Метою конференції стало підбиття підсумків щодо результатів виконання науково-дослідних робіт комплексного наукового проєкту «Державне управління та місцеве самоврядування» Національної академії за 2020 рік.

Кафедра глобалістики, євроінтеграції та управління національною безпекою презентувала заключний звіт з виконання НДР за 2018- 2020 року на тему: «Система публічного управління євроінтеграційними процесами України в умовах глобалізації» Науковий керівник Кривцова В.М., та доцент кафедри Кадук Н.І.

Експертами з наукової роботи стали, перший заступник директора, доктор наук з державного управління, професор Карамишев Д.В., ХАРІДУ та доктор філософських наук, професор, професор кафедри глобалістики, євроінтеграції та управління національною безпекою Абрамов В.І., НАДУ

В рамках науково дослідної роботи в 2020 році було опубліковано 30 статей в тому числі в Scopus, видано 2 підручника, 1 монографію, захистилося 5 кандидатських дисертацій.

Фотогалерея