Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


25 січня 2021 року студенти 2-го курсу факультету “Публічного управління та адміністрування” Одеского регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України розпочали проходження практики за фахом у Департаменті надання адміністративних послуг Одеської міської ради. Керівник практики від кафедри регіоналові політики та публічного адміністрування ОРІДУ НАДУ при Президентові України - к.політ.н. , доцент Яковлева Лілія Іванівна.

В перший день практики відбулася зустріч з в.о. директоркою Департаменту Анастасією Андріївною Потапенко та заступницею директора Департаменту – начальником управління дозвільних документів та місцевих адміністративних послуг Тетяною Миколаївно Лютенко. Традиційно в перший день практики Тетяна Миколаївна Лютенко провела цікаву оглядову екскурсію. Студенти ознайомилися з особливостями організації роботи Центру надання адмінпослуг, побачили бек- та фронт- офіси Центру і дізнались багато цікавого про надання адміністративних послуг в м. Одесі.

По завершенню екскурсії для студентів було проведено інструктаж з техніки безпеки та щодо заходів пожежної безпеки, після чого вони приступили до роботи.

Фотогалерея