Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


13 січня 2021 року відбулась конференція трудового колективу ОРІДУ НАДУ при Президентові України з метою погодження нової редакції Статуту інституту у зв’язку з передачею закладу вищої освіти до сфери управління Міністерства освіти і науки України. Головуючим на конференції було обрано Яценка Володимира Архіповича (голову профспілкового комітету інституту). Всі зареєстровані делегати ознайомились зі змінами у Статуті, які навів директор Іжа М.М.

Були надані відповіді на запитання членів трудового колективу. В обговоренні Статуту взяли участь: Давтян С.Г. (доцент кафедри публічного управління та регіоналістики, голова ГО «Нова еліта націй – асоціація випускників програм з державного управління, менеджменту та керівників проекту»); Миколайчук М.М. (завідувач кафедри економічної та фінансової політики); Липовська С.О. (начальник відділу підвищення кваліфікації кадрів); Гук І. (голова студентського самоврядування інституту, студентка 2 курсу факультету публічного управління та адміністрування); Крупнік А.С. (доцент кафедри публічного управління та регіоналістики).

96 делегатів одноголосно проголосували за погодження тексту Статуту Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Фотогалерея