Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


30 вересня 2020 року на засіданні кафедри відбулося обговорення результатів дисертаційних досліджень Кулешова В.В. на тему: «Громадський контроль представницьких органів влади в умовах децентралізації» (науковий керівник к.держ.упр., доцент кафедри Матвєєнко І.В.) та Пономарьова В.В. на тему: «Світові практики децентралізації влади: порівняльний аналіз» за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування». Кафедральне обговорення проходило в межах оновленої процедури присудження наукових ступенів, визначеної Порядком проведення експерименту з присудження ступеня доктора філософії, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06 березня 2019 року № 167 (далі – Порядком).

Експертами дисертаційного дослідження Кулешова В.В. виступили д.держ.упр., професор, професор кафедри гуманітарних та соціально-політичних наук Драгомирецька Н.М. та д.держ.упр., професор, завідувач кафедри регіональної політики та публічного адміністрування Пахомова Т.І., які рекомендували дисертаційне дослідження для його подальшого проходження.

Експертами дисертаційного дослідження Пономарьова В.В. виступили д.держ.упр., завідувач кафедри економічної та фінансової політики Миколайчук М.М. та д.держ.упр., професор, завідувач кафедри регіональної політики та публічного адміністрування Пахомова Т.І., які рекомендували дисертаційне дослідження для його подальшого проходження.

Вчені кафедри одноголосно схвалили представлені результати роботи, визнали їх такими, що повністю відповідають вимогам п. 10 Порядку та Вимогам до оформлення дисертації, затвердженими наказом МОН України від 12.01.2017 № 40.

Також кафедра рекомендувала розглянуті дисертації аспірантів для подальшого проходження та захисту у разовій спеціалізованій вченій ради.

Фотогалерея