Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


28 вересня 2020 року директор інституту М.М. Іжа провів чергову апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів за участю завідувачів кафедр.

На початку апаратної наради М.М. Іжа тепло поздоровив з ювілеями з дня народження та вручив букети квітів О.М. Ємельяновій, начальниці відділу з координації наукової роботи та докторантури і С.А. Яроміч, професору кафедри менеджменту організацій. Голова профспілки інституту В.А. Яценко вручив ювілярам грошові заохочення.

Директор підвів підсумки роботи за минулий тиждень та поінформував стосовно проведення 25.09.2020 одинадцятого щорічного заходу «Рішельє-форум: державна служба для нової ери».

На апаратній нараді було розглянуто питання: «Про хід виконання п.1.3.6. Плану роботи інституту на 2020 рік щодо проведення Всеукраїнської науково-практичної конференції за міжнародної участі з питань розвитку публічного управління та адміністрування»; «Про роботу у 2020 – 2021 навчальному році безкоштовних освітніх програм інституту: тренінгового центру «Управління проектами», «Школи майбутнього менеджера», «Студії публічної майстерності», «Мовного клубу»; «Про стан фінансової дисципліни» та інші питання.

З розглянутих питань надані відповідні доручення.