Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


У навчальному посібнику викладено теоретичні засади та практичний досвід регіонального управління та розвитку, що розкривають зміст та сутність дисциплін варіативної компоненти «Регіональне управління» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня у галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування» за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування».

Відповідно до навчальних дисциплін програми у навчальному посібнику викладено структурно-логічну схему теоретичного матеріалу, базові поняття, які: розкривають сутність теоретичних і методологічних засад регіонального управління, планування та прогнозування розвитку територій, публічні фінанси та управління регіональною інфраструктурою, міськими утвореннями; знайомлять із моніторингом і оцінюванням в регіональному управлінні, надають уявлення про основи управління людськими ресурсами в Україні. Матеріали містять широке коло літературних джерел відповідно до тематики розділів.

Видання адресовано науковим і практичним працівникам, що цікавляться питаннями регіонального управління та розвитку, аспірантам, слухачам, а також представникам громадських об'єднань.

Навчальний посібник є складовою частиною навчально-методичного комплексу програми підготовки магістрів за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».

Фотогалерея