Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


22 вересня 2020 року відбулись загальні збори зі слухачами 1 року заочної форми навчання факультету публічного управління та адміністрування

На зборах були присутні: директор інституту Микола Іжа, перший заступник директора Микола Попов, декан факультету публічного управління та адміністрування Ігор Куспляк та провідні фахівці деканату факультету Тетяна Бойко та Ольга Матоніс.

Директор інституту, Микола Іжа, привітав слухачів з початком навчання в інституті та щиро побажав їм отримати знання та навички, що допоможуть у кар’єрному зростанні та розвитку регіонів і територіальних громад, які вони представляють, здобути нових друзів та отримати яскраві враження від часу проведеного в інституті. Також Микола Михайлович зачитав вітання від Президента України Володимира Зеленського з нагоди початку нового 2020-2021 навчального року.

Перший заступник директора виступив перед першокурсниками з вітальною промовою та розповів про зміст програми, за якою вони опановуватимуть управлінські компетенції. Ігор Куспляк, декан факультету публічного управління та адміністрування, у свою чергу звернув увагу слухачів на особливості проходження осінньої сесії та вимоги до навчання.

Фотогалерея