Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


31 серпня 2020 року директор інституту М.М. Іжа провів чергову апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів.

На початку апаратної наради М.М. Іжа тепло поздоровив з 50-річчям з дня народження та вручив Почесну грамоту Одеської обласної ради доценту кафедри регіональної політики та публічного адміністрування О.І. Чебану.

Директор підвів підсумки роботи за минулий тиждень та поінформував про рішення приймальної комісії і вченої ради НАДУ, які відбулися в режимі відеоконференції Zoom.

Особливу увагу М.М. Іжа приділив питанням підготовки до нового 2020-2021 навчального року, завершення вступної кампанії на факультет менеджменту та бізнес-технологій, організації виконання наказу директора від 28.08.2020 № 117 стосовно протиепідемічних заходів у інституті на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

Також на апаратній нараді було розглянуто питання підготовки альбому до 25-річчя інституту, фінансового стану, економії витрат на комунальні послуги, окремі господарські та інші питання.

Уповноважена особа за реалізацією антикорупційної програми, провідний фахівець сектору із правових питань В.Є. Міхеєва поінформувала про розгляд заяви, яка надійшла на ім’я директора, стосовно можливих корупційних ризиків в інституті. За результатами перевірки інформація не підтвердилась, корупційних складових не виявлено.

З розглянутих питань надані відповідні доручення.

Фотогалерея