Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


У період з 04 по 05 червня проведено спеціальну короткострокову програму: «Запобігання корупції та забезпечення доброчесності» з підвищення кваліфікації державних службовців Головного управління статистики в Одеській області у дистанційній формі.

5 червня тематичну зустріч: «Оптимізація функцій і повноважень органів публічної влади в контексті реформування державного управління» провів Гриневецький Сергій Рафаїлович - український політик, народний депутат України 3-го, 6-го і 7-го скликання. До відеозустрічі долучились голова Розквітівської об’єднаної територіальної громади Березівського району Одеської області, викладачі кафедри публічного управління та регіоналістики ОРІДУ НАДУ при Президентові України, працівники та випускники інституту.

Також слухачі отримали знання з питань: «Дотримання вимог трудового законодавства, як елемент запобігання та протидії корупції в органах державної влади», які надала Долгіх Наталя Прокопівна.

Тему: «Міжнародний досвід щодо запобігання та протидії корупції. Барометр світової корупції в координатах економічного розвитку України» висвітлила Карпенко Лідія Миколаївна - професор кафедри економічної та фінансової політики, доктор економічних наук.

Фотогалерея