Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


24 червня 2020 р. науковці кафедри публічного управління та регіоналістики: Приходченко Л.Л., д.держ.упр., професор завідувач кафедри та Панченко Г.О., к.держ.упр., доцент кафедри, – взяли участь у реалізації спеціальної короткострокової програми з підвищення кваліфікації державних службовців Пенсійного фонду України в Одеській області «Запобігання корупції в органах публічної влади», яка організована та проводиться сектором організації семінарів за державним замовленням відділу підвищення кваліфікації ОРІДУ НАДУ при Президентові України за змішаною формою навчання, що поєднує очну та дистанційну з використанням електронної мережі інтернет.

У роботі семінару взяли участь 50 державних службовців Пенсійного фонду України в Одеській області, які активно обговорювали порушені доповідачами актуальні теми, а саме: теоретико-правові основи поняття корупції; державна політика України у сфері протидії корупції; міжнародний досвід щодо запобігання та протидії корупції; механізми подолання корупції через децентралізацію системи публічної влади; реалізація антикорупційної політики в Україні; основні принципи етики публічного управління.

Технічний та організаційний супровід семінару, здійснюваний працівниками сектору організації семінарів за державним замовленням відділу підвищення кваліфікації ОРІДУ НАДУ при Президентові України: Приваловою Н.В., завідувачкою сектору, к.держ.упр. та Плеченко Т.М., провідним фахівцем сектору, – забезпечив належний рівень заходу.

Фотогалерея