Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


З 16 по 18 червня 2020 р. викладачі кафедри публічного управління та регіоналістики взяли участь у реалізації спеціальної короткострокової програми з підвищення кваліфікації державних службовців Одеської області «Норми ділової поведінки посадовців з питань етики як принцип формування позитивного іміджу діяльності органів публічної влади» та семінару «Актуальні питання державного управління», що організовані та проводилися сектором організації семінарів за державним замовленням відділу підвищення кваліфікації ОРІДУ НАДУ при Президентові України.

Під час вебінарів були розглянуті питання багаторівневого управління, реформ децентралізації, стратегічного планування та підвищення ефективності діяльності органів влади. Зокрема викладачами кафедри було проведено:
- Семінар: «Запобігання корупції та етика публічного управління» (к.держ.упр. Панченко Ганна Олександрівна)
- Тематичну дискусію «Політика децентралізації в Україні: зміна української парадигми» (д.держ.упр., професор Саханєнко Сєргєй Єгоровіч)
- Тематичну дискусію: «Узгодження процесів стратегічного планування розвитку території в системі публічного управління» (к.держ.упр., доцент Піроженко Наталія Вікторівна)
- Тематичну дискусію: «Механізми забезпечення ефективності діяльності органів публічної влади» (д.держ.упр., професор Приходченко Людмила Леонідівна).

Питання що обговорювалися викликали велику зацікавленість у слухачів. Викладачі надали відповіді на усі запитання що надходили від учасників семінару у чаті та були озвучені у відео та аудіо-форматі.
Технічний та організаційний супровід семінару, здійснюваний працівниками сектору організації семінарів за державним замовленням відділу підвищення кваліфікації ОРІДУ НАДУ при Президентові України: Приваловою Н.В., завідувачкою сектору, к.держ.упр. та Плеченко Т.М., провідним фахівцем сектору, – забезпечив належний рівень заходу.

Фотогалерея