Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


16 червня 2020 року директор інституту зустрівся із членами правління студентського самоврядування інституту

Директор інституту провів робочу із новообраною головою студентського самоврядування інституту Іриною Гук та її заступником – Романом Нестеренко. Також у заході взяли участь перший заступник директора Микола Попов, начальник відділу комунікацій Тетяна Фольгіна та начальник відділу міжнародних зв’язків Наталія Нефьодова.

Микола Іжа привітав голову студентського самоврядування з обранням на відповідальну посаду та формуванням нового правління. Підкреслив важливу роль студентської спільноти в житті інституту. Директор нагадав про досягнення попередніх голів студентського самоврядування інституту – Андрія Різова та Віктора Тусика, завдяки яким було розроблено Положення про студентське самоврядування інституту, придбано спортивне обладнання для студентського дозвілля, а також започатковано традиції благодійних ярмарок та екскурсійних поїздок до інших міст, які згодом продовжили Денис Тешку та Євген Задорожний.

Під час зустрічі директор із головою студентського самоврядування обговорили подальші напрямки співпраці, обсяги та форми допомоги, які може надати керівництво інститут для організації ефективної роботи правління, реалізації запланованих студентами проектів.

Фотогалерея