Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


01 червня 2020 року директор інституту М.М. Іжа провів засідання директорату з поточних питань та нараду з керівниками структурних підрозділів. Апаратна нарада була проведена у просторій аудиторії № 315 для забезпечення соціальної дистанції між учасниками наради.

На початку наради М.М. Іжа підвів підсумки роботи за минулий тиждень та поінформував присутніх про вітання Президента України колективу Національної академії державного управління та її регіональних інститутів з нагоди 25-річчя від дня заснування академії.

Директор представив нового заступника начальника відділу експлуатаційно-сервісної роботи С.Г. Паламарчука.

Особливу увагу М.М. Іжа приділив питанням проведення профорієнтаційної роботи та організації навчального процесу в умовах продовження дії карантину у зв’язку з боротьбою з коронавірусом з урахуванням пом’якшення карантинних обмежень на Одещині.

Також на апаратній нараді було розглянуто питання підготовки чергового засідання вченої ради інституту, стану виконавської дисципліни, фінансового стану, проведення капітального ремонту електричних мереж навчальних аудиторій, кабінетів та службових приміщень навчального корпусу, а також інші питання.

З розглянутих питань надані відповідні доручення.