Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


У відділі підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України у період з 22 по 29 квітня відбулася спеціальна короткострокова програма «Розвиток стресостійкості. Експрес-метод управління стресом» для 20 посадових осіб виконавчих органів Одеської міської ради у дистанційній формі навчання.

Враховуючи нагальну на сьогодні потребу у розвитку стресостійкості службовців, програма семінару була сформована з наступних тем: «Профілактика стресу. Стресостійкість керівників у професійної діяльності»; «Професійне та емоційне вигорання і методи відновлення спеціалістів»; «Основи стрес - менеджменту»; «Конструктивне вирішення конфліктів в колективі. Гендерно- чутливий підхід у роботі з «вразливими верстами населення»; «Психологічні технології стресостійкості»; «Маніпуляція - як метод управління. Як протидіяти маніпуляції».

До участі у семінарі були залучені викладачі та соціальні партнери: Жилін Михайло Володимирович - старший викладач кафедри практичної психології Одеського національного морського університету; Кіров Володимир Ігорович – сертифікований тренер-психолог, магістр державного управління, засновник Центру лідерства «Вершина»; Комашко Людмила Георгіївна - кризовий психолог, тренер; Корольова Анна Володимирівна - психолог, керівник мобільної бригади соціально-психологічної допомоги, Міжнародний благодійний фонд «Українська фундація громадського здоров’я».

Слухачами було зазначено, що навчальний процес безумовно є актуальним, пізнавальним у сприйнятті для кожного, а також висловлено велику вдячність викладачам – психологам за корисні та змістовні відеоконференції та тренінги.

За підсумками тестування учасники семінару отримали сертифікати.

Фотогалерея