Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


У відділі підвищення кваліфікації кадрів з 26 лютого 2020 року починається проведення циклу спеціальних короткострокових програм з підвищення кваліфікації 134 державних службовців Головного управління статистики в Одеській області.

Навчання за спеціальною короткостроковою програмою «Державна мова» відбулося для 21 державного службовця, яке провели: Стойкова Галина Георгіївна - начальник відділу документообігу та контролю, доцент кафедри української та іноземних мов Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України, к.філол.н., доцент та Шматоваленко Людмила Сергіївна – завідувач сектору організації семінарів за договорами відділу ПКК ОРІДУ НАДУ при Президентові України.

У рамках спеціальної короткострокової програми слухачі ознайомились з такими питаннями як: «Українська мова – державна мова в Україні. Ділові папери як засіб писемної комунікації», «Особливості використання частин мови та синтаксичних структур в діловому тексті», «Зміни в українському правописі. Творення фемінітивів як один із чинників формування гендерної політики», «Граматичні форми власних назв. Графічні норми та правила».

Державні службовці змогли отримати та оновити базові знання з ділової української мови, необхідні для роботи у сфері публічної влади, забезпечити розуміння основ функціонування офіційно-ділового стилю в сучасних умовах.

За результатами спеціальної короткострокової програми слухачі отримали сертифікати встановленого зразка та високо оцінили навчальний процес: «Державні службовці Головного управління статистики в Одеській області висловлюють подяку викладачам інституту за вміння викладати та високу кваліфікацію педагогів. Кожен викладач залишив у нас позитивні емоції. Велика подяка за вашу працю!»

Фотогалерея